Flygtidsutveckling

Aktuella flygtider till och med 2011-10-16 ser ut så här. Inför nästa års flygtidsbudget kan det vara intressant att studera hur flygtiderna utvecklats under de senaste åren. Så här ser det ut sedan 2004.

Som vanligt kan du logga in under ”För medlemmar” och se diagrammen med piloternas namn i klartext.

1 Comment on "Flygtidsutveckling"

  1. RE: Visiting Eurostar G-CDTA July 2011

    We visited your lovely airfiled in July on our way to and from Pajala. Your hospitatlity and help was fantastic -thankyou. I have since written some articles for UK publications and your airfiloed is features . please email me and I will gve you the link – thankyou and hopefully see you next year too – Russ Stein –

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.