Väderstation

Vi inför nu en möjlighet att få en uppfattning om väder och vind på hemsidan. Några har säkert redan sett att det finns lite väderdata men den stämmer inte helt ännu då informationen är hämtad från en station några kilometer bort.
Men väldigt snart kommer det att komma upp en station på fältet på prov och fungerar det bra så får den sitta kvar.
Utseendet på sidan ska givetvis piffas upp. Det ni ser nu är bara en test av servrar och uppkopplingar.

När det väl kommer på plats så måste man naturligtvis betrakta värdena som preliminära. Gör alltid en egen kontroll för att försäkra er om att det ni läser på hemsidan eller på den panelen som kommer sitta i lokalen, är rimliga.

 

Be the first to comment on "Väderstation"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.