God Jul & Gott Nytt År!

Ett år går fort när man har roligt 🙂

Vi har ett fantastiskt fint år att blicka tillbaka på. Flygtidsresultatet blir ett nytt rekord i år igen. Just nu har vi 881 timmar tachotid, 2819 starter och året är inte slut. Vi har även lyckats införskaffa ett nytt plan (igen) SE-VKE som har gått 210 timmar tacho i skrivande stund. Utbildningen rullar på i bra fart. Vi får gratulera 5 nya eleverna som tog sitt certifikat under 2017 och dom 5 som gjorde inflygningar från PPL till UL-B hos oss.  Just nu har vi 8 elever som pågår sin utbildning och hoppas bli klara under våren 2018. Vi fick även tillskott i lärargruppen med Jimmy som valde att tillbringa sin tid hos oss efter många år i Östersund. Vi passade även på att skicka Jimmy till kursen för motorflygchef vilket han nu är klar med och kommer att ta över rollen efter Mats Bergius som har gjort ett bra jobb under många år. Vi hade även det årliga fly-in i början på säsongen vilket var väldigt uppskattat. Stort tack till alla som fixade så detta blev av!

Med detta vill styrelsen via ordförande tacka för flygåret 2017 och önska er alla en    God jul & Gott nytt år!

Hoppas på ett lika bra flygår 2018!

/ Tommy

 

 

2 responses to “God Jul & Gott Nytt År!