Mars…

Våren närmar sig sakta men säkert. Tyvärr är inte banan så bra just nu då tjällossning pågår men det går att flyga! Två av våra tre UL-plan står redo på ESSX. Det är bara att boka som vanligt men kontakta Veli-Matti för mer detaljer. Förhoppningsvis släpper ”proppen” på fältet i påskhelgen om solen fortsätter skina, men det ska även torka lite innan det går att flyga igen. Har vi otur eller tur så kanske det fryser på igen så vi kan använda banan i helgen igen.

Flygtiden pekar uppåt i rekordfart (igen) då vi redan har passerat 200 timmar och mars är ännu inte slut. Detta mycket tack vare skolningen som går för fullt. Just nu är alla elever klara med vinterns teori som gått och nu återstår bara den roligaste delen i det blå. Vi får även passa på att gratulera Meriwan som fick sina vingar igår. Grattis!

Comments are closed.