Ett mörker

Tyvärr är hösten redan här. Det blir mörkt alldeles för tidigt på kvällarna. Snart ska vi dessutom ställa om klockorna till ”svensk normaltid” och då blir det ännu mörkare (på kvällarna). Det bästa att göra nu är att fräscha upp sina kunskaper i mörkerflygning. (Annars tvingas man ju begränsa sitt flygande till dagtid och helger). Känner du dig ringrostig bokar du ett mörkerpass med lärare. Transportstyrelsens hemsida innehåller alla regler du behöver känna till. Saxat från www.transportstyrelsen.se/sv/Regler/Regler-for-luftfart/Regelpaket-allmanflyg/Flygplan finns en kort sammanfattning av reglerna i bifogad fil.     ”Ett mörker”   //Motorflygchefen

 

Be the first to comment on "Ett mörker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.