Provlektion

Intresserad att börja flyga? Eller bara nyfiken på hur det är uppe bland molnen? Vi kan erbjuda provlektioner på samtliga av våra flygplan till ett bra pris.

För mer information kontakta våra flyglärare:

UL-B ultralätt, Veli-Matti Sorvari 070-176 47 12

PPL normalklass, Anders Gruvald 070-271 72 02

Eller skicka ett mail till oss på Köpings Flygklubb

kopings.fk@gmail.com

/ vi ses på fältet 🙂

4 Comments on "Provlektion"

1. Adam Ahlgren | 16 juli 2016 at 19:41 | Svara

Hej, tänkte kolla vad en provlektion kostar? Hade tänkt ge det till min flickvän i födelsedagspresent.

• Hej,
      Presentkort för en provlektion kostar för närvarande 900 kronor. Det är en utmärkt födelsedagspresent 🙂
      Flygtiden är beroende på val av flygplan men brukar vara cirka 20-30 minuter i de ultralätta flygplanen.
      Mvh Sekreteraren

2. Anna Pålman | 21 augusti 2016 at 21:30 | Svara

Hej,

Jag undrar vad en provlektion med ex Cessna kostar och finns det tid i september?

Vh/Anna Pålman

• Hej,
      Klubbens Cessna kostar 1500 kr/tim till det kommer lärararvodet. När det gäller normalklassat flyg som Cessnan samarbetar vi med Internord Flight Training, se länk på hemsidans framsida. Kostnaden för en provlektion är beroende av hur omfattande lektion man vill ha. Det går att nyttja klubbens presentkort i provlektion även till Cessnan men då blir det en ganska kort lektion. Tider i september bör inte vara något problem. Tag kontakt med Internord Flight Training för ett kostnadsförslag.
      Mvh Sekreteraren