God Jul & Gott Nytt År!

Ett år går fort när man har roligt 🙂

Vi har ett fantastiskt fint år att blicka tillbaka på. Flygtidsresultatet blir ett nytt rekord i år igen. Just nu har vi 881 timmar tachotid, 2819 starter och året är inte slut. Vi har även lyckats införskaffa ett nytt plan (igen) SE-VKE som har gått 210 timmar tacho i skrivande stund. Utbildningen rullar på i bra fart. Vi får gratulera 5 nya eleverna som tog sitt certifikat under 2017 och dom 5 som gjorde inflygningar från PPL till UL-B hos oss.  Just nu har vi 8 elever som pågår sin utbildning och hoppas bli klara under våren 2018. Vi fick även tillskott i lärargruppen med Jimmy som valde att tillbringa sin tid hos oss efter många år i Östersund. Vi passade även på att skicka Jimmy till kursen för motorflygchef vilket han nu är klar med och kommer att ta över rollen efter Mats Bergius som har gjort ett bra jobb under många år. Vi hade även det årliga fly-in i början på säsongen vilket var väldigt uppskattat. Stort tack till alla som fixade så detta blev av!

Med detta vill styrelsen via ordförande tacka för flygåret 2017 och önska er alla en    God jul & Gott nytt år!

Hoppas på ett lika bra flygår 2018!

/ Tommy

4 Comments on "God Jul & Gott Nytt År!"

1. Fantastiskt med så aktiv klubb!! Ni får vara superstolta!

• Mmm… 🙂 Stort TACK till alla medlemmar som driver utvecklingen framåt.

Hälsar Styrelsen genom sekreteraren. /Mats B

2. Hej
    Skulle fråga om ett 17 årig kan prova, spaka flyga.
    Det skulle bli en födelsedagspresent, även se om hon skulle vilja en utbildning.
    Vad kostar en flygning!
    Mvh Camilla

• Webmaster | 25 maj 2018 at 12:32 | Svara

Hej Camilla.
      Självklart är det en bra present till en 17-åring! 🙂
      För att boka tid och få ett pris så vill jag att du kontaktar någon av våra flyglärare.
      Jimmy 0707832431
      Matti 0701764712